DESPRE NOI

Casă de Piatră!

Înainte de a ne cunoaște, dorim să vă felicităm pentru căsnicia voastră. Urmează un nou început care trebuie sărbătorit din plin.

De aceea, la Elegance Mariage ne-am luat angajamentul de a transpune această mult așteptată zi în cele mai frumoase și unice momente din viața voastră.

Scopul nostru este de a personaliza fiecare eveniment în parte astfel încât să ne putem plia pe deplin conform dorințelor și necesităților voastre.

Știm că organizarea unei nunți poate însemna bătăi de cap și stres pentru miri și nași; însă, în același timp, nunta trebuie să fie un eveniment care marchează unirea dragostei voastre și este primul pas în întemeierea unei familii.

De aceea, noi vom prelua cea mai mare parte din activități, oferindu-vă ocazia să vă bucurați pe deplin de acest eveniment, alături de familie și de invitați.

Pentru a face acest lucru, vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii menite să asigure bunăstarea invitaților și să vă personalizeze nunta, transformând-o într-un eveniment unic, care să vă reprezinte.

Alături de noi, totul va fi posibil.

De ce să alegeți Elegance Mariage?

  • Iubim ceea ce facem
  • Suntem răbdători
  • Construim pe baza ideilor voastre
  • Suntem atenți la detalii
  • Detinem cele mai noi tendinte în design floral și amenajarea sălii
  • Vă eliberăm de stress
  • Dăm culoare și personalitate nunții voastre

A venit și ziua mult așteptată în care v-ați hotărât să vă declarați iubire veșnică. Noi vă susținem și vă dorim să trăiți cu intensitate aceste clipe de poveste care vor trece atât de repede, dar care vor lăsa în urma lor eternitatea dragostei voastre. Casă de piatră!

Te invităm să faci primul pas pentru organizarea nunții voastre de vis. Veniti la noi pentru a discuta despre așteptările voastre și vom pune la punct toate detaliile în mod gratuit.